Smit en Cornelder

1150 methode voor jonge zzp'ers en flexwerkers

Haal jij als flexwerker wel alles uit je inkomen?

Jij hebt het lef om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Je zag de voordelen van de vrijheid. Heel gaaf! Maar… kun jij ook leven van je inkomen?

Want je bent geen ondernemer geworden om de eindjes aan elkaar te knopen toch? Je bent verantwoordelijk voor je eigen inkomen voor nu en in de toekomst. Met alle risico’s die je neemt, wil je wel leuk kunnen leven. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, dan is deze workshop iets voor jou.

Maak van je flexwerktarief een ondernemersinkomen

Tijdens een workshop van 2,5 uur krijg je alle tips en trucs die je nodig hebt om het maximale uit je ondernemersinkomen te halen, leer je hoe je jouw toekomst beter kunt inrichten én leer je je ondernemersmindset te ontwikkelen. Je krijgt alle praktische tips en tricks om je inkomen zo hoog mogelijk te houden, je krijgt inzicht en leert om toekomstgericht te denken. Twee ervaren ondernemers, Daan van der Vorst en Thalita Smit, nemen jou mee op deze interactieve reis. Enne, de kosten van deze workshop zijn gewoon op te voeren als kosten voor je bedrijf. Win-win.

Inschrijven voor de workshop

Hieronder kun je zien wanneer de workshop gegeven wordt en meteen je ticket boeken (via Universe).

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beveiligd tegen kopiëren.